Digitaal zaakdossier

Het Digitaal Zaakdossier van Armarium: uw sleutel tot efficiënt zaakbeheer.

Bent u klaar om de manier waarop u uw zaken beheert te transformeren? Met het Digitaal Zaakdossier van Armarium stapt u moeiteloos over naar een digitale toekomst, waarin u efficiënt en veilig documenten uitwisselt met de Rechtspraak. Zeg vaarwel tegen het traditionele postverkeer en omarm de snelheid en betrouwbaarheid van ons digitale platform.

2000+

tevreden gebruikers

Met Armarium’s Digitaal Zaakdossier heeft u één toegangspunt tot alle essentiële informatie voor uw zaken. Van het indienen van processtukken tot het ophalen en archiveren van pdf-bestanden, alles is ontworpen om uw workflow te stroomlijnen. Het resultaat? Snellere besluitvorming in de rechtszaal en meer tijd om te focussen op wat echt belangrijk is.

Onze online bedrijfsapplicatie koppelt het wederzijdse berichtenverkeer van de Rechtspraak aan uw zakenadministratie en termijnbewaking. Alle wijzigingen in het roljournaal worden dagelijks vastgelegd, waardoor u nooit meer een deadline mist. Het is de verbindende schakel die uw praktijk nodig heeft voor een efficiënte en nauwkeurige zaakbehandeling.

De vertrouwelijkheid van uw zaken is onze prioriteit. Met onze beveiligde servers en toegang alleen voor geautoriseerde personen, vermindert het risico op verlies of diefstal van belangrijke documenten drastisch. Armarium staat garant voor een veilige en betrouwbare uitwisseling van vertrouwelijke pdf-bestanden met de Rechtspraak.

  • Met één toegangspunt voor het indienen, ophalen en archiveren van documenten, versnelt het Digitaal Zaakdossier van Armarium de besluitvorming en verbetert de efficiëntie van uw praktijk.

  • Door het koppelen van het wederzijdse berichtenverkeer van de Rechtspraak aan uw zakenadministratie en termijnbewaking, biedt Armarium een naadloze, digitale verbinding die essentieel is voor nauwkeurige en tijdige zaakbehandeling.

  • Met strikte beveiligingsmaatregelen zorgt Armarium voor een veilige en vertrouwelijke uitwisseling van documenten met de Rechtspraak, waardoor het risico op verlies of diefstal van belangrijke documenten wordt geminimaliseerd.

Armarium

Ervaar zelf hoe makkelijk digitaal zaakbeheer kan zijn.

Vraag nu een demo aan en zie hoe het Digitaal Zaakdossier van Armarium uw zaakbeheer naar een hoger niveau tilt. Met slechts een paar klikken bent u op weg naar een efficiëntere en productievere praktijk. Vraag een demo aan en stap vandaag nog over op een slimmer zaakbeheer!

Meer dan 20 jaar ervaring in roladministratie
Meer dan 2000 tevreden gebruikers
Dagelijks journalen ophalen van kanton, rechtbank & hof
Eenvoudig roljournaal verwerken & termijnen bewaken
Samenwerken met collega’s, secretaresses & ondersteuners
Alle termijnen altijd in uw eigen agenda
Werken met eigen huisstijl & processen
Ook buiten kantoor bereikbaar & overzichtelijk

Onze diensten

Bekijk ons volledige aanbod

Digitaal zaakdossier
Digitaal Zaakdossier

Uitwisseling van PDF-bestanden in civiele & bestuursrechtelijke zaken.

Journaalmodule
Journaalmodule

Armarium haalt dagelijks alle wijzigingen in de journalen van de rechtspraak op.

Zakenadministratie & termijnbewaking
Zakenadministratie & termijnbewaking

Leg alle zaken vast en zie in één oogopslag welke zaken aandacht behoeven.