Journaalmodule

Transformeer uw zaakbeheer met de Journaalmodule van Armarium

Met de Journaalmodule van Armarium krijgt u dagelijks een gestroomlijnd overzicht van alle zaken rechtstreeks uit de journalen van de rechtspraak. Met slechts één login krijgt u toegang tot een schermprint van alle zaakgegevens, elke dag opnieuw.

2000+

tevreden gebruikers

Het is voorbij met de tijdrovende taak van het handmatig doornemen van journalen. De Journaalmodule maakt het mogelijk voor procesondersteuners om sneller gewijzigde zaken te identificeren en te verwerken, zelfs buiten de roldatum om. Dit betekent een aanzienlijke tijdswinst en een accuratere zaakadministratie.

Armarium waarschuwt u automatisch wanneer een griffier een zaak wijzigt. Met een helder dashboard waarop alle wijzigingen zichtbaar zijn, blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw zaken. Informeer uw team tijdig met e-mail notificaties over relevante wijzigingen en houd de controle over uw zaken, ongeacht hoe druk het wordt.

Selecteer eenvoudig welke zaken opgehaald moeten worden uit de journalen en Armarium doet de rest. Met een complete log van alle zoekacties en wijzigingen, heeft u altijd een duidelijk overzicht van de historie van elke zaak. Het verwerken van zaakgegevens en het bijhouden van rolhandelingen wordt een fluitje van een cent.

  • Met slechts één login dagelijks een overzicht van alle zaken, waardoor procesondersteuners snel gewijzigde zaken kunnen identificeren en verwerken, wat leidt tot een significante tijdswinst.

  • Automatische waarschuwingen bij wijzigingen door de griffier en een helder dashboard voor het monitoren van zaakupdates, zorgen voor een gestroomlijnde communicatie binnen uw team en tijdige informatiedeling.

  • Met een complete log van alle zoekacties en wijzigingen biedt de Journaalmodule een duidelijk historisch overzicht per zaak, en maakt het verwerken van zaakgegevens en het bijhouden van rolhandelingen eenvoudig en overzichtelijk.

Armarium

Ervaar de journaalmodule zelf.

De Journaalmodule is slechts een van de vele manieren waarop Armarium advocatenkantoren helpt hun zaakbeheer te optimaliseren. Vraag nu een demo aan en ervaar zelf hoe onze oplossingen u tijd besparen, de nauwkeurigheid verhogen en uw dagelijkse workflow verbeteren. Vraag een demo aan en maak de overstap naar efficiënter zaakbeheer met Armarium’s Journaalmodule.

Meer dan 20 jaar ervaring in roladministratie
Meer dan 2000 tevreden gebruikers
Dagelijks journalen ophalen van kanton, rechtbank & hof
Eenvoudig roljournaal verwerken & termijnen bewaken
Samenwerken met collega’s, secretaresses & ondersteuners
Alle termijnen altijd in uw eigen agenda
Werken met eigen huisstijl & processen
Ook buiten kantoor bereikbaar & overzichtelijk

Onze diensten

Bekijk ons volledige aanbod

Digitaal zaakdossier
Digitaal Zaakdossier

Uitwisseling van PDF-bestanden in civiele & bestuursrechtelijke zaken.

Journaalmodule
Journaalmodule

Armarium haalt dagelijks alle wijzigingen in de journalen van de rechtspraak op.

Zakenadministratie & termijnbewaking
Zakenadministratie & termijnbewaking

Leg alle zaken vast en zie in één oogopslag welke zaken aandacht behoeven.