Zakenadministratie & termijnbewaking

Zakenadministratie & termijnbewaking: de ruggengraat van uw advocatenpraktijk

In de dynamische wereld van de rechtspraktijk, is een gestroomlijnde zakenadministratie en nauwkeurige termijnbewaking onmisbaar. Armarium biedt u een alles-in-één oplossing die naadloos aansluit bij uw werkprocessen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt telt – uw cliënten en zaken.

2000+

tevreden gebruikers

Met Armarium krijgt u een uitgebreid overzicht van al uw zaken, inclusief belangrijke zaakgegevens zoals zaaknaam, dossiernummer, rechtbank en behandelend advocaat. Maar dat is nog maar het begin. Onze oplossing biedt u een helder overzicht van de laatste stand van zaken, inclusief instructies, verslagen en relevante datums.

Mis nooit meer een deadline met onze geautomatiseerde termijnlijst en herinneringen. Armarium stuurt automatisch herinneringen naar de aangevinkte betrokkenen met de laatste stand en belangrijke zaakgegevens. U en uw team blijven altijd op de hoogte, zodat u proactief kunt handelen en voldoen aan alle juridische termijnen.

Deel eenvoudig verslagen van (proces)handelingen met aangevinkte betrokkenen via e-mail. Met de mogelijkheid om standaard teksten te gebruiken en te personaliseren, maakt Armarium het opstellen en delen van verslagen een fluitje van een cent. Bovendien helpt onze oplossing bij het efficiënt beheren van taken en termijnen en biedt het een persoonlijk dashboard voor een snel overzicht van uw lopende zaken.

 

  • Armarium biedt een gestroomlijnde en georganiseerde omgeving voor het vastleggen en inzien van essentiële zaakgegevens, waardoor u een helder overzicht heeft van al uw lopende zaken op één centraal platform.

  • Met geautomatiseerde herinneringen en een duidelijke termijnenlijst zorgt Armarium ervoor dat u en uw team nooit een belangrijke deadline missen, wat bijdraagt aan een proactieve en tijdige zaakbehandeling.

  • De mogelijkheid om verslagen van proceshandelingen eenvoudig te delen en gepersonaliseerde overzichten te creëren, verbetert de communicatie binnen uw team en met betrokkenen, en zorgt voor een efficiënt beheer van taken en termijnen.

Armarium

Ervaar de kracht van Armarium zelf

Vraag nu een demo aan en ontdek hoe Armarium’s zakenadministratie en termijnbewaking uw dagelijkse praktijkbeheer transformeren. Met een paar klikken bent u op weg naar een efficiëntere en productievere praktijk. Vraag een demo aan en til uw zaakbeheer naar een hoger niveau!

Meer dan 20 jaar ervaring in roladministratie
Meer dan 2000 tevreden gebruikers
Dagelijks journalen ophalen van kanton, rechtbank & hof
Eenvoudig roljournaal verwerken & termijnen bewaken
Samenwerken met collega’s, secretaresses & ondersteuners
Alle termijnen altijd in uw eigen agenda
Werken met eigen huisstijl & processen
Ook buiten kantoor bereikbaar & overzichtelijk

Onze diensten

Bekijk ons volledige aanbod

Digitaal zaakdossier
Digitaal Zaakdossier

Uitwisseling van PDF-bestanden in civiele & bestuursrechtelijke zaken.

Journaalmodule
Journaalmodule

Armarium haalt dagelijks alle wijzigingen in de journalen van de rechtspraak op.

Zakenadministratie & termijnbewaking
Zakenadministratie & termijnbewaking

Leg alle zaken vast en zie in één oogopslag welke zaken aandacht behoeven.